#keepitgreen

Baldusfilm vil gerne være med til at gøre en forskel for miljøet, og vi vil opmuntre dig til at være med! Derfor tilbyder vi 20% rabat* på produktioner, der er med til at fremme grønne tiltag eller virksomheder med et grønt formål. Du kan se, hvor meget du sparer under priser.

Lyder det ikke fint? Hvis du mener, dit projekt falder ind under denne beskrivelse, så kontakt os og hør nærmere.

Sammen kan vi gøre en forskel – det kalder vi #keepitgreen

Baldusfilm ønsker at være din grønne videoproducent. Bæredygtighed er prioriteret højt i produktionen. Vi kører så vidt det er muligt i elbil, og forsøger generelt at minimere vores brug af transport i vores produktion, og så køber vi det meste af vores videoudstyr brugt og af en holdbar kvalitet, da elektronikproduktion er en stor miljøsynder. Ud over den miljømæssige gevinst, bliver det i sidste ende også en gevinst for dig som kunde, da vi kan holde priserne nede, når vi ikke afskriver nær så meget på vores udstyr som vi ville gøre, hvis vi købte nyt. Der kommer løbende nye tiltag inden for bæredygtighed og grønne løsninger, og vi prøver konstant på at forbedre os – blandt andet er vi medlem af Green Producers Club, der har til formål at øge opmærksomheden på grøn og bæredygtig filmproduktion.

*) Rabatten gives på vore listepriser – ydelser som evt købes hos eksterne leverandører samt udstyr, der lejes ind er som udgangspunkt ikke omfattet.