#keepitgreen

Baldusfilm vil gerne være med til at gøre en forskel for miljøet, og jeg vil opmuntre dig til at være med! Derfor tilbyder jeg 20% rabat* på produktioner, der er med til at fremme grønne tiltag eller virksomheder med et grønt formål. Du kan se, hvor meget du sparer under priser.

Lyder det ikke fint? Hvis du mener, dit projekt falder ind under denne beskrivelse, så kontakt mig og hør nærmere.

Sammen kan vi gøre en forskel – det kalder jeg #keepitgreen

Baldusfilm ønsker at være din grønne videoproducent. Bæredygtighed er prioriteret højt i produktionen. Jeg kører så vidt det er muligt i elbil, og forsøger generelt at minimere brugen af transport i produktionen, og så køber jeg det meste af mit videoudstyr brugt og af en holdbar kvalitet, da elektronikproduktion er en stor miljøsynder. Ud over den miljømæssige gevinst, bliver det i sidste ende også en gevinst for dig som kunde, da jeg kan holde priserne nede, når jeg ikke afskriver nær så meget på udstyret som jeg ville gøre, hvis jeg købte nyt. Der kommer løbende nye tiltag inden for bæredygtighed og grønne løsninger.

*) Rabatten gives på listepriserne – ydelser som evt købes hos eksterne leverandører samt udstyr, der lejes ind er som udgangspunkt ikke omfattet.