Jeg tilbyder

Broadcastydelser

Jeg arbejder for nogle af landets største TV-stationer, og beskæftiger mig med alt fra nyhedsproduktion, featureprogrammer til live sending – typisk med stramme deadlines.

Videofotograf

Skal du bruge en videofotograf enten til et projekt eller på freelancebasis, kan jeg hjælpe med det. Jeg har stor erfaring fra både nyheds- og reklamebranchen og kan optage i alt fra HD til 4K.

Redigeringsarbejde

Har du noget videomateriale, du gerne vil have klippet lækkert, løser jeg gerne opgaven for dig. Her i huset klipper jeg i Final Cut Pro X men arbejder også hjemmevant i Avid og Premiere Pro.

Profilfilm og reklame til web og TV

Den her har du hørt mange gange: “Film sælger bare dit indhold bedre end de mest velskrevede tekster!” Og nu fik du den lige igen, for det passer! Der skal bare være et formål med filmen – den skal fortælle dit budskab kort, skarpt og præcist. Det hjælper jeg med.

Instruktionsfilm

Du har sikkert prøvet det. Du står med manualen i hånden, og du kan ikke se, hvordan du lige skal få monteret den der lille dims, der holder hele maskinen sammen. Med en instruktionsvideo giver det hele pludselig meget mere mening – og den kan du få lavet her.

Konsulent

Skal din virksomhed igang med at lave video selv, så vejleder jeg gerne. Bestil en konsulent her, og så hjælper jeg dig med at finde det rigtige udstyr til opgaven – det kan spare jer for mange penge i sidste ende.

Undervisning

Jeg tilbyder alle former for skræddersyet undervisning til netop dit behov. Vil du lære at lave film med din smartphone, sætte lys på dine optagelser, redigere eller noget helt andet, kan jeg lave et kursus, der passer til dine behov..